maandag 20 juni 2016

Studie inschrijven

Studie inschrijven

Als je wilt gaan studeren in het hoger onderwijs, dan moet je je uiterlijk mei aanmelden bij de opleiding van jouw. Stappenplan inschrijven in Studielink. Kijk in de Studielink VRAAGbaak (Inloggen op Studielink – Account koppelen aan DigiD) voor het stappenplan. Do you live abroad and do you still have an active DigiD? Inschrijven bij school of universiteit.


Studie inschrijven

U gaat studeren aan mbo, hbo of universiteit. Tijd om een paar zaken te regelen. De belangrijkste: de inschrijving voor uw . Je weet dat je je binnenkort moet inschrijven op een hogeschool of universiteit voor jouw studie. Bij studies met beperkt plek (numerus fixus) moet dat voor januari.


Voor deze opleidingen kunt u zich na januari niet meer inschrijven. Dit is het landelijke inschrijfsysteem voor alle . Dit is een opleiding waarvoor een selectieprocedure geldt. Wil je Huidtherapie gaan studeren ? Alles over aanmelden en inschrijven.


Misschien na lang wikken en wegen. Of misschien heb je het altijd al geweten: de studie die je wilt . Met een inschrijving zet je de eerste stap richting jouw studie bij NHL Stenden Hogeschool. Heb jij jouw studie gevonden? Regel dan direct je inschrijving via . Ga jij je inschrijven voor een numerus fixus studie ? En heb je al een alternatief gevonden voor als je niet door de selectie komt? Aanmelden en inschrijven.


Je meldt je bij Studielink. Een bewuste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Ga dan naar het stappenplan inschrijven om te kijken. Dan wil je natuurlijk weten hoe je je kunt inschrijven. Je leest het op deze pagina!


Wil jij je online inschrijven voor een hbo-opleiding bij Inhollland? Vanaf de eerste inschrijving tot herinschrijving en uitschrijven via Studielink. Of een Associate degree? Schrijf je dan in via Studielink.


Twijfel je omdat je niet zeker weet of de studie bij je past? Voor het eerst moesten aankomend studenten zich dit jaar inschrijven voor mei in plaats van oktober. Wij adviseren je om ook de studie -inhoud te lezen.


Maar wat als je wel graag in . Ben je enthousiast en wil je je inschrijven ? We hopen je enthousiast te hebben gemaakt om Pools . Universiteit Leiden voor meer informatie over aanmelden en inschrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts