maandag 27 juni 2016

Open dag hogeschool rotterdam

Open dag hogeschool rotterdam

Studenten en docenten staan voor je . Meld je aan voor de open dag van februari . Meer informatie over de open dag op Studiekeuze12 de officiële studiekeuzesite. Bekijk hier wanneer de open dagen zijn per hogeschool. Je vindt er je persoonlijke open . Ben je creatief, ben je een teamplayer en wil je een opleiding volgen waarmee je veel kanten op kan? In november worden een hoop open dagen georganiseerd op verschillende hogescholen en universiteiten. Welke open dagen zou jij kunnen . Instituut voor de Gebouwde . Rotterdam staat bekend als internationale businessstad.


Afsprakenavond augustus. Kom op locatie kennis maken met opleidingen, praat met studenten en docenten. Open dagen en proefstuderen. Dat kan, drie keer per jaar.


Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren . Een aantal opleidingen geeft ook nog klassikale voorlichting. Je bent, op zaterdag april, . Het nieuwe Visitor Centre doet onder andere dienst als permanente open dag , en dat biedt grote voordelen volgens Renger. Onze open dagen zijn een ideaal startpunt om kennis te maken met de.


See what people are saying and join the conversation. Studievoorlichting : hogeschoolrotterdam. In het onderstaande overzicht staan alle open dagen van hogescholen die een logistieke opleiding aanbieden.


Alle opleidingsinformatie en . Verspreid door het jaar organiseren we ook een aantal open avonden, waar. The second step is action! Kom dan eens langs tijdens onze open dagen en informatiedagen. Deze tweejarige, praktijkgerichte Ad is bedoeld voor professionals en afgestudeerden uit het mbo en havo, die zich als zelfstandig ondernemer willen vestigen . Op zoek naar een hbo-opleiding in Zuid-Nederland?


Open dag hogeschool rotterdam

Fontys helpt je graag met je studiekeuze. Bachelor in Psychologie: Wil jij menselijk gedrag beter begrijpen en mensen of organisaties helpen om hun problemen aan te pakken: Kies voor Psychologie. Masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw. Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip.


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Kom naar de open dag op september of naar de open avond op september! Dan is dat beeld het resultaat. A 4leerlingen, waarvan van 3bekend is dat zij een dagbaan hadden.


Bedrijven en onderwijs werken hier samen aan technische projecten die bijdragen aan de slimste haven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts