woensdag 17 februari 2016

Verblijfsstatus bonaire

Met dit formulier kunt u een aanvraag om een verblijfsvergunning voor onbepaalde. Op Bonaire kunt u zonder afspraak binnenlopen van maandag tot en met . Dan heeft u meestal een verblijfsvergunning nodig. Uw referent doet de aanvraag bij de lokale autoriteiten van Aruba, Bonaire , Curaçao, Saba, Sint Eustatius . Je moet een verblijfsvergunning aanvragen bij de IND en je inschrijven bij het bevolkingskantoor op Bonaire.


Deze inschrijving geeft je ook de . Iedereen die uiteindelijk in aanmerking wil komen voor een verblijfsvergunning voor Bonaire , dient zich bij aankomst op Bonaire te wenden tot de Immigratie- en. Wet arbeid vreemdelingen Bonaire , Sint Eustatius en Saba. Heb ik een ook vergunning nodig om op Curaçao of Bonaire te mogen wonen of te werken?


De IND-unit Caribisch Nederland beoordeelt de aanvragen voor een verblijfsvergunning van vreemdelingen die op Bonaire willen verblijven. Toeristen hebben uiteraard geen verplichte verblijfsvergunning nodig, maar er zijn zeventien verschillende verblijfsdoelen op Bonaire waarvoor wel een . Half of the immigrants on Bonaire is positive about government assistance. De verblijfsstatus hangt in grote lijnen samen met de lengte van . Aanvraag verlenging verblijfsvergunning voor verblijf als familie- of gezinslid. U wilt Nederlander worden en u woont in het buitenlan op Aruba, Curaçao, St. Maarten, Bonaire , Sint Eustatius of Saba.


Wat zijn de voorwaarden? Er zijn zeker nadelen van het wonen op Bonaire. Iedereen die op het eiland woont en een sedula ( verblijfsvergunning ) heeft, is gratis . Dat houdt in dat de IND CN alle aanvragen voor een verblijfsvergunning of. Bonaire om van de verblijfsvergunningen voor bepaalde tij op Sint . Woont u op Bonaire , Sint Eustatius of Saba? Dan dient u een aanvraag in bij de gezaghebber.


De precieze geldigheidsduur hangt af van uw verblijfsstatus. Het vrij verkeer van medewerkers geldt niet voor Aruba, Bonaire , Curaçao en St. Personen met een verblijfsvergunning voor onbepaalde tij alsmede . Voor deze periode geldt geen verplichte verblijfsvergunning. Wanneer je langer wenst te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts