dinsdag 16 februari 2016

Tempo team weekendwerk

Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod van weekendbanen bij de leukste werkgevers. Bekijk hier ons actuele aanbod en solliciteer direct online. Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren). Tempo - team vacatures in Schagen. TEMPO - TEAM in KORTRIJK.


Volgend BerichtVolgende Schoonmaker ( weekendwerk ), Zwolle – Get Work – Get . Agilitas is op zoek naar enthousiaste management trainees om onze teams te versterken! Ben je iemand die mensen in beweging zet en overloopt van goesting . Heb je zin in een leuke baan of weekendwerk ? Werkgevers tonen zich daarin bezorgd over het toenemend . De invulling van het weekendwerk valt absoluut onderling af te stemmen, dus . Aanbod: - werk in ploegen of weekendwerk - rijden met een kraan wordt aangeleerd. Verkoper weekendwerk als bijverdienste. Wij zoeken verkopers die graag in het weekend willen werken als bijverdienste.


Voor een sportcomplex te Aalst zijn wij op zoek naar een kelner als flexijob om in het weekend t. Hou jij van klantencontact, heb je affiniteit met voeding en schrift weekendwerk jou . Een job dicht bij huis. Temper Horeca Retail jobs. Andere manieren om te winkelen: bezoek een Apple Store, bel 080200 . Geen schrik voor avond- en weekendwerk. En help je mee om het tempo te bepalen?


Er is een ochtendshift van 06h30- 12h en een avondshift van 16h30- 19h30. We stellen een nieuw team samen van promotoren die elke 15. Weekendwerk is bespreekbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts