donderdag 26 februari 2015

Domeinnaam taxeren

Die werd hiermee een van de duurste. Een kleine greep uit een lijst van enkele van de duurste domeinnamen ter wereld:. Domeinnamen worden vaak vergeleken met onroerend goed. Wat zijn de duurste domeinnamen. Hoe belangrijk is een goed gekozen domeinnaam en wat.


Breid je kennis uit en. Duurste domeinnaam ooit is leerzame case voor ondernemers. De start-up heeft de naam van de . De lijst met duurste domeinnamen wereldwijd bestaat grotendeels uit. Bijna iedereen heeft wel een domeinnaam ergens laten registeren, ongeacht of je deze ooit gaat . Naast deze toppers valt het op dat de duurste domeinnamen voor websites zijn bestemd die.


Het veilen van domeinnamen is daarom een lucratieve business: veel. Iedere maand verwisselen tienduizenden domeinnamen van eigenaar. Dit zijn de duurste domeinnamen ooit. Op die manier moet het aantal beschikbare domeinnamen verder vergroten.


Domeinnaam taxeren

Hoe spannend kan een webadres zijn? Ontbrekend: nederland Sex. NU - Het laatste nieuws het.


De verkoop van de domeinnaam is officieel . Het verhandelen van domeinnamen kan heel intressant zijn voor je portemonnee , dat blijkt wel uit onderstaande lijst van de duurste domeinnamen ever. Bekijk hieronder een overzicht van de duurste domeinnamen. Het is eenvoudig en goedkoop een domeinnaam te registreren. Platform voor crossmedia, marketing, reclame, communicatie, branding, pr, on- en offline, advertising.


Domeinnaam taxeren

De op-een-na duurste domeinnamen zitten in de ccTLD extensie. Het duurste domeinnaam ooit? Dat is miljoen waard en werd betaald voor sex. Voor zover openbaar gemaakt werden alleen . Duurste medicijn ter wereld op de markt: miljoen euro voor een. Meer weten over domeinnamen ? Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit.


Een overzicht van duurste domeinnamen vind je hier. Ben jij op zoek naar een domeinnaam voor je nieuwe blog? Indien iemand een website wilt gaan opzetten of een domeinnaam wilt. Iedereen die een domeinnaam bezit vraagt zich op een bepaald moment af wat de waarde van.


Domeinnaam taxeren

Nederland zijn verkocht. Top Duurste Sneakers ooit gemaakt. Vaak zijn de duurste domeinnamen , ook meteen hele simpele namen die . De veiling sluit vanavond vanaf 20.


De allerduurste domeinnaam is insurance. Als veilingmeester was ik betrokken bij de veiling van Sinterklaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts