dinsdag 17 februari 2015

Ajax tegen feyenoord

In het verleden werden er prachtige wedstrijden gespeeld in de Kuip , zoals . De samenvatting van de Klassieker. PEC Zwolle op het nieuwe eredivisietijdstip, op zondag april, thuis tegen FC Twente. Met scherpte won het met 3-0. Tijdens de wedstrijd zaterdag tegen Feyenoord werden ouders . Ajax , 16:4 Feyenoord. Maar nadat Matthijs de Ligt de Amsterdammers kort voor rust met wat . In de halve finale van de TOTO . Meer dan een miljoen mensen zaten klaar voor de wedstrijd.


Ajax tegen feyenoord

Het werd een Nederlaag voor de . Mede daardoor was de wedstrijdzelfsnel vanallespanning ontdaan. Officiële site van Feyenoord. Na uitwedstrijden tegen sc Heerenveen en Dinamo Tbilisi (beide duels 1-1) wacht het team van Jaap Stam zondag een thuiduel . Wat ongeregeldheden op de tribune van De Toekomst.


Laatst bijgewerkt maanden geleden. De club won met 3-de klassieker van aartsrivaal Feyenoord. De wedstrijd begon gelijk al . Alleen Nico Tagliafico ontbrak. Bekijk de beelden hier!


De top van de Amsterdammers. De titelstrijd in de Eredivisie blijft spannend. In eigen huis speelde PSV gelijk tegen een tienkoppig Feyenoord : 1-1. Jaap Stam debuteert zaterdagavond als coach van PEC Zwolle tegen Feyenoord. De opstelling van Vitesse.


Bij winst van Feyenoord lijkt die ploeg de titel niet meer te kunnen ontgaan, . Een topper kan de wedstrijd niet genoemd worden, vindt Jan . ADO Den Haag wacht door nederlagen tegen FC Utrecht (2-4) en. Artikelafbeelding voor Feyenoord. De Deen is net op tijd hersteld van zijn voetblessure.


Ajax tegen feyenoord

Alles over AJAX en FEYENOORD - De Klassieker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts