donderdag 15 januari 2015

Mode opleiding hbo rotterdam

Mode opleiding hbo rotterdam

Mode (ook het Engelse woord fashion wordt gebruikt) is de manier waarop kleding, kledingstijlen en opvattingen of een bepaald taalgebruik (uitdrukkingen) op . De studenten maken zich alles eigen wat er . TMO is een kleinschalige particuliere hbo fashion business school. De opleiding duurt jaar en leidt op voor commerciële managementfuncties in de. Gedurende de opleiding leer je om als maker verbanden te leggen tussen je . Hbo Bachelor Mode opleiding kiezen?


Vergelijk alle Mode opleidingen en maak de juiste studiekeuze. Combinatie mogelijkheden Rotterdam. Business and Fashion is een economische opleiding , gericht op werken in de. Heb jij gevoel voor mode en kleding, maar wil je niet persé van het maken van . Wil je liever mode ontwerpen op de computer, dan kies je voor Junior stylist. Je werkt in ons eigen modeatelier en aan het eind van je opleiding is je werk te zien.


Ben je creatief, ambitieus en heb je passie voor mode ? In een vierjarige hbo - opleiding biedt AMFI je een goede basis voor een carrière in de (internationale) . Ben jij opzoek naar een deeltijdopleiding styling dan is Akademie Vogue iets voor jou. Willem de Kooning Academie in Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam. Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie - opleiding mode , sieraden en TxT (textiel).


Mode opleiding hbo rotterdam

Dit is het officiele kanaal van Hogeschool Rotterdam. Jesse van Groenigen van de opleiding Chemie van Hogeschool Rotterdam denkt dat het kan . Wil jij studeren aan één van de topopleidingen van Hogeschool Tio? Haal het beste uit jezelf en kies voor een studie bij Tio. Elke opleiding = TOPopleiding! Academie Artemis biedt een deeltijdopleiding op HBO niveau aan richting Interieurstyling, Modestyling en Mediastyling.


Wil je meer informatie over studeren aan Rotterdam Academy? Ervaring in de mode is een pré. Minimaal een afgeronde HBO - opleiding in de richting van Marketing of Communicatie.


Ook wel bekend als plussize. Interesse in de HBO - opleiding Vormgeving? Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool Rotterdam Rotterdam. Varianten voltijd en duaal.


Opleiding Bouwkunde, Hogeschool Rotterdam. Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig. Student Life biedt informatie, opleiding , begeleiding en zorg.


Mode opleiding hbo rotterdam

Alles over Vormgeving studeren aan de Hogeschool Rotterdam. De hbo bacheloropleiding Vormgeving is gericht op vormgeving en ruimtelijk ontwerp. Je leert fotografie, grafisch ontwerp, mode en textiel, maar ook het interieur van een huis . Met de opleiding Fasttrack Junior stylist kunnen Havo-leerlingen binnen twee jaar hun diploma behalen!


Als junior stylist ben je werkzaam in een modebedrijf op de afdeling styling. Hbo , bijvoorbeeld Amfi, kunstacademie, TMO .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts