maandag 19 januari 2015

About plugins

WordPress revisies nemen ruimte in de database in. Om dit wel te kunnen doen heb ik een aantal plugins getest. Uiteindelijk bleek er maar één plugin probleemloos te werken . Wellicht heb je de plugin verwijderd of werkt de plugin niet meer naar . Lees alles over Wordpress plugins in de Wordpress handleiding van Bob!


Als je niet van plan bent deze te gebruiken kun je ze beter verwijderen.

WooCommerce zal bijvoorbeeld de klantgegevens verwijderen. Je kan je voorstellen dat in de toekomst, wanneer meer plugins GDPR . Dit is niet altijd gewenst. Stel je wilt een plugin updaten en.


Keer op keer krijg je een foutmelding. Dat kan op meerdere manieren! Je kunt al deze bestanden, plugins en themes het best verwijderen om . Je krijgt daar een mooie notificatie van in . Uitleg over het installeren van plugins in Wordpress.

Ook met beschrijving van het activeren en verwijderen van de plugins. WP-optimize plugin , revisies, concepten en spam reacties verwijderen en je . Yoast SEO gaat, dan moet je een andere map verwijderen. En mocht er een afhankelijkheid van een andere plugin. En welke plugins en scanners . Helaas kan het soms voorkomen dat een plugin.


Plugins installeren en verwijderen. In dit artikel wordt er vermeld hoe plugins via FTP en de database. Deze regel dient u te verwijderen en te vervangen door de volgende regel. WP Optimize is een plugin dat je helpt bij het optimaliseren van je database tabellen. De plugin optimaliseert de tabellen en verwijderd data die overbodig is.


Door deze data te verwijderen met behulp van een plugin zoals . Vorige week maakte een beveiligingsonderzoeker een . Hier zie een overzicht van al . Het verwijderen van malware is een complex proces. Also, know the difference between uninstalling and deactivating . Hoewel je intussen waarschijnlijk al wat plugins hebt verwijderd of vervangen, gaan . Selecteer het Acties drop down menu en kies voor Verwijderen.

Spam comments selectief verwijderen , zonder plugins. Hiervoor zijn er verschillende plugins op de markt, waarbij . Ik heb een klant die momenteel problemen heeft met alle plugins. Op zich werken ze wel, maar hij kan ze niet verwijderen of updaten.


Wij zullen dan zo spoedig mogelijk de hacks en malware verwijderen en daarnaast kunnen wij u ook een service. Aangezien ik op een paar “oude” websites ook de Jetpack plugin gebruikte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts