maandag 20 augustus 2018

Strandpaviljoen te koop zandvoort

Strandpaviljoen te koop zandvoort

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Sfeervol en uniek ingericht restaurant gelegen. Zandvoort aan zee is mooi strand paviljoen te koop. Binnenkort bij ons te koop ! Ik kan me niet herinneren deze man in jaar hier ooit gezien te hebben en überhaupt hier een mening over.


Huur of koop : (bedrijf) ter overname. Net geopend op het Noordstran drie mooie strandkamers naast strandpaviljoen Ajuma. Ontbrekend: koop Uw bedrijf verkopen?


Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 75. Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel . Restaurant met bargedeelte, souterrain en riant buitenterras met . Opnieuw staat in de badplaats de karakteristieke watertoren te koop. Voor gezelschappen groter dan personen vragen wij u telefonisch te reserveren of. Seinpost is verdwenen de vuurtoren staat er nog pas als trouwe wachter.


DISCREET te koop arrondissement met. Riante horecazaak aan het Leidseplein te Amsterdam. Stad: Amsterdam Centrum. De omzet bedraagt meer dan euro 2. Ter overname wordt aangeboden een strandpaviljoen.


Het strandpaviljoen is . Ons paviljoen is eenvoudig op te delen in verschillende ruimten waar we zowel . Vuurtoren te koop zandvoort nh. Bubbels Beach zijn er ook ligbedden, windschermen en parasols te huur. Te koop Rotan terrasstoelen Winchair stapelbaar laatste stuks. Voel je thuis Aan Zee, met mooi en met slecht weer, een plek om te relaxen, waar je lekker kan eten en. Direct naast strandpaviljoen Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd in samenwerking.


Strandpaviljoen te koop zandvoort

Bij de strandpaviljoens zijn strandbedjes te huur. Rest ons u veel succes te wensen met uw nieuwe onderneming. Hiervoor moet in ieder geval een koopovereenkomst en. Met vriendelijke groeten,.


Pand is eventueel ook te koop. Zelfbinder vlinderdassen rent seeking paul de beer (219). Pauze (waarin nog loten te koop zijn).


Ter gelegenheid van ons jubileum is er een uitgebreid en aantrekkelijk prijzenpakket ! Strandpaviljoen Timboektoe is een stukje verscholen paradijs aan de Nederlandse kustlijn, . Diverse accommodaties zijn op deze website te vinden. Heerlijk ontspannen op het strand en op ieder gewenst moment eten bij een van de vele strandpaviljoens. Stap tijdens uw verblijf gerust even binnen bij ons strandpaviljoen om in alle rust te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.


Mochten wij iets voor u . BURGEMEESTER EN WETHOUDERS HEBBEN ZANDVOORT TE KOOP GEZET.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts