maandag 20 februari 2017

Phd afkorting

Doctor of Philosophy ( afkorting : PhD (Engels) of Ph. Amerikaans), Latijn: Philosophiæ Doctor) is een Anglo-Amerikaanse variant op de academische titel . De afkortingen van de oorspronkelijke graden, uit de tijd dat deze voor het eerst werden. Internationaal is de meest gebruikelijke variant die van PhD. Een eredoctoraat dat wordt verleend aan personen die een uitzonderlijke . Bezoek deze pagina voor de betekenis.


Phd afkorting

Wanneer kun je promoveren en wat ben je en wordt . Academische titel doctor. De graad kan worden gehaald door middel van een . Explanation: ik ken geen afkorting voor. PhD te pakken maar niet de MD.


U voegt aan uw naam uw titel toe door de afkorting te gebruiken. De volgende titels plaatst u voor uw naadr. Alle andere titels plaatst u. Ze komen als afkorting vóór de persoonnaam, in kleine letters en . Gewoonlijk staan afkortingen van titels en graden en functieaanduidingen in een vaste volgorde.


Phd afkorting

Bij de traditionele titels is de volgorde: prof. PhD , en ook MSc en BSc, worden zonder punt. Bij afkortingen schrijf je alleen de eerste letter van afgekorte woorden met een hoofdletter. Alleen diegene aan wie overeenkomstig dit decreet de graad van bachelor, master of (doctor (doctor of philosophy met afkorting PhD of dr)) is . Het is niet verrassend dat C-level managers over een MBA (master of business administration) of zelfs een PhD (Philosophiae Doctor) beschikken.


MSc) en doctor of philosophy ( PhD ). Assistant in Opleiding. Dutch name for PhD student type. Als een externe organisatie of instantie zelf een afkorting heeft. PhD is een Amerikaanse variant op de academische titel doctor.


Dr, Mr, Mrs en Ms krijgen in Brits Engels geen punt, zo ook de meeste afkortingen niet die met een hoofdletter beginnen, zoals MA, Phd of CIA. Als je er toch gebruikt, dan best de juiste afkorting : -bijvoorbeeld. Tensen de uiteindelijk winnende vraag. PhD , Philosopher Doctorate : een te bemachtigen titel na het voltooien van een PhD -traject,. Nederlan België, Frankrijk.


Schrijf afkortingen van traditionele academische titels met een kleine. Wat wel bijzonder was, was het dankwoord in dit proefschrift Voor de afkorting PhD zijn definities beschikbaar. Vermijd afkortingen zoals o. Voor academische titels zoals drs. PhD enzovoort mag u wel afkortingen gebruiken.


Phd afkorting

Ingenieur, Studies op het. Afkorting , Naam, Reden. Medeauteur: Megan Morgan, PhD. Lees meer (Her)bekijk hier de uitzending van de finale met de 8 . Een initiaalwoord is een verkorte vorm. GmbH (Gesellschaft mit beschränkter Haftung), PhD (philosophiae doctor ) . Reijke MD PhD FEBU uroloog, afdeling Urologie, AMC, . Baccalaureus in die Lettere en Wysbegeerte.


Magister in die Musiek. Doktor in die Wysbegeerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts